Betaalgemak - Nederlands Kleurinstituut | Kennisinstelling voor kleurmeting en kleurtechniek

Betaalgemak

Betaalgemak

Overmaken via de bank

 

Na het plaatsen van uw order maakt u het bedrag over d.m.v. een bankoverschrijving naar Nederlands Kleuren Centrum. Na ontvangst van uw betaling wordt de order verwerkt en de goederen verstuurd. Vergeet niet bij het overmaken uw ordernummer te vermelden.

  1. Rekeningnummer 103492402 t.n.v. Nederlands Kleuren Centrum te Krommenie

Met Mastercard en Visa CreditCard

 

U kunt uw order ook via CreditCard betalen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het CreditCard betalings portaal van de Rabobank OmniKassa of Paypal. Op deze manier garanderen wij u een efficiente en veilige betaling.

Hoe werkt iDEAL?

 

U plaatst een bestelling bij NCS Designtools.nl. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop in OmniKassa en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. 
Uw bestelling wordt direct verwerkt

Per factuur

 

Alleen voor bedrijven biedt Nederlands Kleuren Centrum de mogelijkheid om de levering op factuur te verrichten. Hierbij hanteert Nederlands Kleuren Centrum een betalingstermijn van 14 dagen.

Het afleveradres dient overeen te komen met het adres bekend bij de Kamer van Koophandel.N a een krediet check en KvK controle wordt de bestelling vrijgegeven voor verwerking. Dit kan 1 tot 2 dagen duren

Voor meer informatie over de betaling op factuur kunt u zowel telefonisch (075-6169977) als per email info@nederlandskleurencentrum.nl contact op nemen met Nederlands Kleuren Centrum.