Decoratie en verf - Nederlands Kleurinstituut | Kennisinstelling voor kleurmeting en kleurtechniek

Decoratie en verf

VEILIGE SUCCES IN PROJECTEN

NCS helpt complete projecten op tijd, zonder fouten en verhoogt de klantenbinding. Duidelijk, effectief en begrijpelijk, NCS vermindert de marge voor fouten en misverstanden maken van uw projecten eenvoudig uit te voeren en te plannen.

Aan professionele schilders, NCS is een taal die hen helpt te bespreken en het vinden van de juiste kleuren of kleurencombinaties voor hun klanten. De sleutel tot een succesvolle oplevering van een project of opdracht is duidelijk, begrijpelijk communicatie.
NCS is hoofdzakelijk gemaakt voor precies dit doel, zodat de gebruikers naar een taal die begrepen kan worden door iedereen te gebruiken. Net zo belangrijk, de inherente nauwkeurigheid van NCS helpt ook om ervoor te zorgen dat het eindresultaat is precies wat de klant wilde.

NCS has the right tools for your jobJUISTE HULPMIDDELEN VOOR UW JOB

NCS biedt praktische instrumenten om het vinden van de juiste kleuren en kleurcombinaties. Ze zijn makkelijk te gebruiken en discussies met klanten te vereenvoudigen. 
Met geen slechte tools schuld, iedereen is blij.

Er zijn tools voor zowel interieur schilderen en exterieur projecten. Onze ongelooflijke NCS Buiten biedt een verzameling van kleuren die zijn geselecteerd als zijnde het meest van toepassing voor exterieur projecten.
Voor het werk binnen, de NCS Block biedt een groot kleurmonster formaat en is opgesplitst in kleurgroepen voor eenvoudige selectie van kleuren. Het is formaat maakt hem perfect voor site bezoeken, presentaties voor klanten van kleuraanpassing.
Als alternatief combineer kleur selectie met behulp van NCS Navigator en koop enkele kleur monsters direct van ons.

DUIDELIJKE COMMUNICATIE NAAR UW KLANTEN TEVREDEN

Zodra een kleur of een combinatie van kleuren zijn gekozen, de eenduidige taal kun je klanten praat je in een manier waarop ze zullen begrijpen. Op deze manier iedereen is zich volledig bewust van de manier waarop elk project zal blijken. Misschien wel de makkelijkste tool voor deze job is de NCS Album, waarmee je chip te verwijderen elke kleur voor eenvoudig kleur vergelijking. Als de taak is exterieur kleur gebruik NCS Exterior, een bijzondere collectie van kleuren die specifiek voor gebruik buitenshuis, geen verspilde kleuren gewoon perfect resultaat. NCS Buiten heeft ook een handige gids voor een succesvolle exterieur projecten, plus een handleiding voor hoe kleuren kunnen veranderen wanneer het wordt aangebracht buitenshuis.
Bij het gebruik van NCS kleur collecties, bent u met behulp van de hoogste kwaliteit kleurstalen beschikbaar. Dit betekent dat u op hen rekenen voor kwaliteitscontrole. De kleur van uw klanten willen, is de kleur die zij zal eindigen met.
Het is snel en eenvoudig te bestellen NCS Colour Monsters. Gewoon hier klikken en hebben ze aan u geleverd of direct aan uw klanten de deur.